Projecten & referenties

Vervanging goten en herstel verzakte boeiboorden, Job Hameleers, najaar 2013

“Marcel denkt goed mee en gaat niet impulsief of ondoordacht te werk. Hij biedt alternatieve mogelijkheden aan en slimme investeringen om kosten in de toekomst te voorkomen. Hij is van alle markten thuis. Aan mijn huis heeft hij eind 2013 o.a. de goten vervangen en toen ook de verzakte boeiboorden vakkundig hersteld.”

Aanleg gashaard en schouw, Marleen van der Horst en Joost Beentjes, Heemskerk, zomer 2013:

“In de zoektocht naar een bedrijf dat onze wensen voor de woonkamer kon realiseren, zijn we na even zoeken bij Marcel van Ravensberg van AquaHeat Installatie terecht gekomen. Na eerdere slechte ervaringen met andere bedrijven, was het alleen al prettig dat Marcel snel contact opnam en op al onze mails snel antwoordde. Vanwege enige afstand vond het ‘voorbespreken’ voornamelijk via mail en telefoon plaats. Het was erg prettig dat Marcel, via mails en fotootjes, precies begreep wat we wilden en ook doorvroeg over de dingen die niet duidelijk waren. De offerte was zeer netjes zowel qua layout als prijs, dat schiep al vertrouwen. Marcel komt binnen en gaat direct aan de slag! Hij heeft netjes gewerkt, en ook alles steeds netjes achter gelaten. Alles is precies zo geworden als we wilden, wij kunnen Marcel zeker aan iedereen aanbevelen. Marcel bedankt dat je wat verder van huis bent gegaan om ons huis zo mooi te maken!”

Schilderwerk, houtrenovatie en isolatiewerk oude boerderij, Henk en Marion Berg, Elden, voorjaar 2013:

“Marcel is een vakman die je vanaf het eerste moment het vertrouwen geeft dat ook de moeilijkste klussen goed zullen komen. Technisch zeer begaafd met een goede kijk op de esthetische kant van een ingrijpende verbouwing of opknapbeurt van je huis. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Creatief”

Renovatie toilet benedenverdieping, tevreden klant in Arnhem Zuid, voorjaar 2013: