Cv-werkzaamheden

Cv-ketels

Wanneer uw oude cv-ketel toe is aan vervanging komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een offerte. Wij zijn dealer van Vaillant cv-ketels en wij kunnen uw oude ketel tegen een aantrekkelijke prijs vervangen voor een moderne hoogrendementsketel van het merk Vaillant. Laat u vakkundig door ons adviseren of raadpleeg hier de Ketelkiezer van Vaillant.

Hebt  u liever bijvoorbeeld een Nefit of een Remeha cv-ketel dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen alle merken ketels leveren en vakkundig installeren. Het jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel  kunt u ook door ons laten uitvoeren tegen schappelijke tarieven.

Radiatoren

Radiatoren worden behalve om kwaliteit steeds vaker gekozen om design en uitstraling. Design radiatoren mogen dan ook gezien worden. Wij leveren onder andere radiatoren van de volgende merken:

Vloerverwarming

Vloerverwarming geeft een hoog comfort en is energiezuinig. Een ander voordeel is dat er geen radiatoren in de weg staan. Wij kunnen de vloerverwarming aanbrengen op de traditionele wijze, op draadstaalnetten, waarbij u rekening moet houden met een totale pakketdikte (vloerophoging) van zo’n 7 cm. Wij kunnen de vloerverwarmingsslangen ook infrezen in de bestaande cementdekvloer. 

In badkamers brengen wij i.v.m. de geringe vloeroppervlakte vaak elektrische vloerverwarming aan, die d.m.v. een klokthermostaat gemakkelijk te regelen is. Wij werken met bijvoorbeeld Magnum vloerverwarmingsystemen